0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

Як налаштувати приставку inext

Головна /

Блог

/

Як налаштувати приставку inext

Як налаштувати приставку inext

02.12.2022

Абонентам Макснет

22060

Inext TV5 — медіаплеєр створений для комфортного перегляду відео-, фото- та аудіоконтенту, має багатий функціонал і широкі можливості підключення. Inext TV5 дозволить вам насолоджуватися високою швидкістю пристрою і зберігати безліч додатків та контенту.

Перше включення

Під’єднайте до приставки кабель живлення, що є у комплекті, у роз’єм DC. З’єднайте комплектним кабелем HDMI приставку та телевізор. На пульті від Вашого телевізора оберіть відеовхід HDMI. Для зручності керування Ви можете під’єднати звичайну комп’ютерну мишу. Лівий клік - обрати меню, правий - назад.


Червоний індикатор на приставці означає, що вона в режимі очікування (stand by). Для включення потрібно натиснути червону кнопку на пульті від приставки (у лівому верхньому куті).

Початкові налаштування

Так виглядає “робочий стол” при першому включенні.


Мова системи

При першому включенні відкривається майстер налаштувань. Перш ніж налаштувати приставку для подальшого використання, у відповідному пункті виберіть мову системи.


Налаштування Wi-Fi

Для підключення до Інтернету оберіть “Налаштування” (шестерня зверху), “Мережа й Інтернет”.


Перемкніть повзунок Wi-Fi у відповідне положення, оберіть Wi-Fi мережу Вашого роутера.


Введіть пароль та натисніть “Далі”.


Налаштування за допомогою кабеля

Якщо є можливість підключитися до Інтернету кабелем замість Wі-Fі мережі, краще це зробити для більш стабільного зв’язку, особливо якщо між роутером та телевізором є перешкоди, що значно послаблюють Wi-Fi зв’язок (наприклад, опорні залізобетонні стіни або дзеркальні поверхні). У такому випадку повзунок Wi-Fi треба вимкнути та під’єднатися до роутера будь-яким патчкордом крученої пари (зверніть увагу, що патчкорду нема у комплекті).

Дата й час

Після підключення до Інтернету слід переконатися, що на девайсі коректно налаштований час. Це необхідно для того, щоб усі застосунки коректно працювали. Для цього оберіть “Налаштування пристрою”, “Дата й час” та вкажіть “Використовувати час мережі”.


Обліковий запис Google

Для того, щоб приставка працювала як повноцінний Android, потрібно увійти у Google акаунт. Для цього в налаштуваннях обираємо “Акаунти та вхід”.


Обираємо “Google” та вводимо дані особистого акаунту.



Налаштування Maxnet WebTV

Відкрийте магазин додатків Google Play.


У пошуку введіть “Макснет”.


Відкриваємо після завантаження та установки.


Приймаємо умови користувацької угоди та обираємо режим роботи WebTV.



Зверніть увагу! Якщо у Вас не комплексний тариф “Інтернет + WebTV”, то під час підключення послуги з особового рахунку відрахується вартість послуги одразу після підтвердження. Переконайтесь через особистий кабінет, що у Вас достатньо коштів!


У додатку Ви можете викликати меню, натиснувши на кнопку опції на пульті зліва від “ок” або обравши мишею відповідний пункт у правому верхньому куті екрану.


Можна вимкнути відображення каналів із додаткових пакетів ТБ. Підключити додаткові пакети Ви можете через особистий кабінет.


Інші налаштування

Ви можете додати будь-який встановлений додаток на основний екран (наприклад, Макснет WebTV). Для цього просто натисніть на “плюс” у кінці списку.


Коментарі

0

Еще комментарии