0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

Харків в мережі: найпопулярніші онлайн-сервіси і ресурси для мешканців міста

Головна /

Блог

/

Харків в мережі: найпопулярніші онлайн-сервіси і ресурси для мешканців міста

Харків в мережі: найпопулярніші онлайн-сервіси і ресурси для мешканців міста

28.06.2023

Iнтернет

17283

Технологічний сучасний світ дає нам змогу користуватися все більшою кількістю різноманітних послуг онлайн. Достатньо лише мати доступ до Інтернету зі свого комп'ютера або смартфона. У цій статті ми вирішили зібрати та поділитися з Вами сервісами та ресурсами, які наразі користуються найбільшою популярністю серед харків'ян.

Почнемо з корисних онлайн-сервісів, які призначені для того, щоб заощадити час та спростити життя містян.

  • Портал електронних сервісів м.Харкова.

    Тут можна скористатися такими послугами, як заповнення електронної заяви-анкети на отримання Картки харків’янина, замовлення довідки про реєстрацію місця проживання особи, замовлення перевірки документів КП БТІ онлайн, замовлення технічного паспорта в КП “Харківське міське бюро технічної інвентаризації” та багатьма іншими.

  • "CityBus Харків".

    Зручний застосунок для онлайн моніторингу громадського транспорту Харкова. Доступний для завантаження через Google Play. Встановивши цей застосунок на мобільний телефон, Ви зможете відслідковувати рух міського транспорту за самостійно налаштованим списком маршрутів.

  • "Е-Ticket".

    Єдина харківська система оплати проїзду. Дозволяє зручно оплачувати проїзд у метро, трамваї, автобусі та тролейбусі єдиною карткою, просто приклавши її до валідатора (зчитувача). Можна забути про очікування в черзі для купівлі квитків, пошуки готівки та прохання передати за проїзд.

  • "Е-Паркування".

    Розроблений для власників транспортних засобів мобільний застосунок, через який можна зручно оплатити паркування по всій Україні, в тому числі у Харкові. Достатньо завантажити його у свій смартфон через Google Play або App Store, прив'язати до нього банківську картку та інформацію про авто.

  • Онлайн запис до електронної черги в РСЦ ГСЦ МВС в Харківській області.

    На цьому сайті можна записатися онлайн до електронної черги для подальшого отримання у регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Харківській області таких видів послуг, як отримання посвідчення водія, реєстрація та експлуатація транспортного засобу, виготовлення та зберігання номерних знаків та ін. Під час реєстрації в електронній черзі Ви обираєте зручний для Вас територіальний сервісний центр, дату та час його відвідування.

  • "Прозорий Офіс".

    Центр надання соціальних послуг "Прозорий офіс" — це єдиний простір для прозорої та зрозумілої взаємодії органів влади та громадян. До реєстру послуг входять: призначення субсидій на житлово-комунальні послуги, надання пільг, соціальний захист внутрішньо переміщених осіб, отримання посвідчень, соціальна підтримка багатодітних сімей та інші. Записатися до електронної черги на отримання необхідного виду послуг можна через сайт.

  • Сервіс попереднього запису до ЦНАП м.Харкова.

    Тут бажаючі звернутися до Центру надання адміністративних послуг м.Харкова можуть попередньо записатися до електронної черги. Для цього потрібно залишити свої персональні дані та вибрати відповідний територіальний центр, після чого система зарезервує за Вами конкретну дату та час його відвідування.

І на додачу кілька онлайн-ресурсів пізнавально-розважальної тематики.

  • "Ukraine Open".

    Цей мобільний застосунок створений з метою популяризації мандрівок Україною, в тому числі й Харківщиною. Містить візуальний контент у форматі 3D-турів, аеропанорам та інших відзнятих відео, які демонструють пам’ятки історії, архітектури, археології, природи, музейні та театральні заклади, фестивальні локації, а також аудіогіди українською та англійською мовами. Застосунок доступний для завантаження в Google Play та App Store. Встановлюйте, вибирайте туристичний маршрут і мандруйте, не виходячи з дому!

  • "Діти в місті Харків".

    Де в Харкові відзначити День народження дитини або дитячий випускний? Куди піти з дитиною на вихідних? В який приватний дитячий садочок або літний табір віддати дитину? Для тих, хто шукає відповіді на ці та інші питання, пов'язані з дитячим навчанням та дозвіллям, створений сайт "Діти в місті Харків". Тут турботливі батьки можуть знайти путівники по місцевих приватних освітніх закладах для дітей, репетитора для дитини, афішу розваг на вихідні та іншу подібну інформацію.

Якщо Ви знаєте про інші онлайн-ресурси для місцевого користування, про які ми тут не згадали, поділіться в коментарях їхніми назвами. Вони також можуть стати в нагоді жителям Харкова.

Коментарі

0

Еще комментарии