0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

Що таке послуга 0800

Головна /

Блог

/

Що таке послуга 0800

Що таке послуга 0800

29.11.2022

Телефонія

19787

Скоріш за все, хоча б раз телефонувати за номером 0800-31-ХХХХ для вирішення того чи іншого питання доводилося кожній дорослій людини. Особливість подібних номерів полягає в тому, що дзвінки на них є безкоштовними для тих, хто телефонує, будь то мобільний чи стаціонарний телефон. Виклик на номер 0800 оплачує приймальна сторона, тобто компанія, яка замовила послугу. Лінія доступна для дзвінків абонентів в межах України. Також хочемо звернути вашу увагу, що здійснювати вихідні дзвінки з номера 0800 неможливо.

На Заході такі номери під назвою “toll-free” або “green number” з'явилися в США наприкінці 60-х років. Кожна країна має спеціальний код, який стоїть на початку номера. Отже, номер 0800 — це багатоканальна телефонна лінія для прийому одночасно необмеженої кількості дзвінків з усієї України.

Послуга 0800 передбачає отримання замовником віртуального номера телефону, на який клієнти можуть телефонувати безкоштовно як з мобільних, так і зі стаціонарних номерів.

Навіщо потрібен номер 0800

Підключення номеру 0800 з цілодобовим доступом дозволяє надавати абонентам якісний сервіс. В такому разі Ви зможете постійно перебувати на зв'язку з клієнтами, дізнаватися про їхні потреби та допомагати вирішувати проблеми, які виникають. Це дасть Вам змогу комфортно забезпечити підтримку цільової аудиторії 24/7, що є дуже важливим для зберігання та укріплення конкурентних позицій бізнесу будь-якого сегменту. Але майте на увазі, що разом з підключенням послуги потрібно ще й правильно організувати роботу операторів.

Також можна вказати 0800 як номер телефону гарячої лінії. На нього клієнти можуть повідомляти про факти порушень, шахрайства, неетичної поведінки з боку співробітників компанії, низьку якість надання послуг тощо. В свою чергу, керівництво компанії може оперативно усувати недоліки, бачити ситуацію очима клієнта.

Кому підходить підключення номеру 0800


Можна рекомендувати купити номер 0800 бізнесу будь-якого масштабу: малого, середнього, великого. Найчастіше послугу з підключення номеру 0-800 замовляють організації, яким щодня доводиться приймати чималу кількість вхідних дзвінків:

  • підприємства e-commerce (інтернет-магазини);
  • банки та інші фінансові установи;
  • страхові та консалтингові компанії;
  • юридичні контори;
  • туристичні агенції та авіакомпанії;
  • соціальні центри;
  • міські адміністрації.

Номер 0-800 ідеально підходить для організації call-центрів з метою інформування клієнтів щодо оновлень у роботі організації або рекламних акцій, а також проведення соціальних опитувань, маркетингових досліджень та інших активностей. Підключення номеру 0800 до CRM та ATC кол-центрів дає змогу аналізувати вхідні дзвінки, відстежувати статистику та кількість звернень.

Безкоштовна телефонна лінія також є оптимальним варіантом організації віддаленої довідкової служби. Дзвінок на 0800 дозволяє клієнту отримати відповіді на найважливіші питання та достовірну інформацію від офіційного джерела компанії. Після з'єднання підключається голосове меню з підказками, за допомогою яких клієнт вибирає потрібний розділ або послугу. Всього декілька хвилин очікування з музичним супроводом — і починається розмова з оператором. З метою моніторингу якості обслуговування операторів компанія має можливість запису телефонних звернень абонентів, що дуже зручно.

9 основних переваг послуги 0-800


Використання багатоканальної телефонної лінії 0800 виокремлює Вас серед конкурентів на ринку, що підвищує впізнаваність бренду та сприяє зростанню продажів і прибутку.

А тепер конкретніше про те, що дає номер 0-800 в разі його підключення:

  1. Збільшення кількості клієнтів та продажів внаслідок збільшення кількості вхідних дзвінків. Адже цільовій аудиторії навіть без коштів на рахунку оператора доступні дзвінки на 0800 як з мобільних, так і з міських номерів.
  2. Можливість швидкого та безкоштовного звернення до компанії підвищує лояльність у клієнтів. До того ж номери 0800 переважно використовують стабільні компанії, і абоненти це розуміють.
  3. Єдиний номер 0800 дозволяє об’єднати філії з усієї України в одну лінію для звернень та приймати дзвінки незалежно від місця Вашого розташування.
  4. Надає можливість налаштовувати оптимальну маршрутизацію вхідних звернень та голосове меню, або розмежувати окремі схожі номери за напрямами. Наприклад, ми використовуємо номер 0800-31-0800 для лінії підтримки, а номер 0800-31-0700 — для лінії продажів.
  5. Легке запам'ятовування клієнтами. Особливо в разі підключення красивих номерів (наприклад, 0800-31-0800 тощо). Яскраві телефонні номери запам'ятовуються не гірше логотипів.
  6. Забезпечує стабільний та якісний зв’язок. Зазвичай номери 0800 підключаються до АТС через sip-trunk та є багатоканальними. Це виключає ризики збоїв на GSM-шлюзах, або переривання викликів через зайнятість лінії на SIM-картці.
  7. Зниження вартості організації гарячої лінії підтримки. У багатьох випадках для організації роботи кол-центрів підтримувати номер 0800 виходить значно дешевше, ніж рішення, побудоване на GSM-шлюзах.
  8. Змогу проводити маркетингові дослідження та відстежувати канали продажів. Дуже часто номери 0800 використовують як елемент системи кол-трекінгу, розмежовуючи унікальні номери за різними рекламними кампаніями тощо.
  9. Зручність та простота впровадження. Номер можна швидко замовити та налаштувати, він легко інтегрується у діючу телефонію та IVR меню.

Скільки коштує та як підключити номер 0800

Якщо Ви бажаєте замовити послуги SIP-телефонії з міським телефонним звʼязком і 0800 номерами, можете звернутися до компанії “Макснет”. Крім стандартних номерів, ми надаємо клієнтам можливість обрати та підключити красиві номери з категорій “Срібний” та “Золотий”.

Плата за номер 0-800 залежить від обраного тарифного пакета. Для клієнтів з великим обсягом хвилин ми пропонуємо індивідуальні тарифні плани.

Підключення 0800 здійснюється легко та швидко. Щоб підключити багатоканальну телефонну лінію 0800, юридичним особам та фізичним особам-підприємцям потрібно надати відповідний пакет документів. Отримати більш детальну інформацію про послугу, ознайомитись з тарифами та залишити заявку на підключення Ви можете на нашому сайті, перейшовши за посиланням.

Коментарі

1

VY

03.12.2022

Інформативно. Дякую!

Еще комментарии