0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

7 функцій, що мало використовуються в Google Перекладачі

Головна /

Блог

/

7 функцій, що мало використовуються в Google Перекладачі

7 функцій, що мало використовуються в Google Перекладачі

27.04.2023

Софт

24180

Звичний кожному користувачу перекладач може набагато більше, ніж Ви часто від нього хочете. Сьогодні ми розкажемо, які функції цього сервісу можуть виявитися корисними і цікавими для Вас.

Переклад через камеру


Використовуйте камеру, щоб миттєво перекладати вивіски незнайомими мовами. Для того, щоб скористатися функцією, натисніть на значок камери в панелі інструментів застосунку.

Режим синхронного перекладу


Користувачі мобільного застосунку Google Translate можуть використовувати голосове введення і озвучувати перекладений текст. Але якщо Ви спілкуєтеся з іноземцем прямо зараз, набагато кориснішою буде функція «Спілкування». Ця можливість дозволить здійснювати синхронний переклад для спрощення та прискорення розмови. В режимі «Спілкування» сервіс «слухає» і миттєво перекладає мовлення на мову співрозмовника.

Щоб скористатися функцією «Спілкування», виберіть потрібну мову і натисніть на значок долоньки в правому верхньому куті екрану.

До речі, в налаштуваннях голосового введення можна включити функцію цензури, щоб закривати зірочками нецензурну лексику в режимі «Спілкування».

Рукописне введення


Якщо в незнайомій країні Ви бачите навколо незнайомі символи, але не хочете фотографувати всі надписи, можете «змальовувати» їх в перекладач за допомогою функції рукописного введення. Вона працює як в застосунку, так і у веб-версії сервісу. Знайдіть і натисніть на кнопку з олівцем і пишіть слова, які хочете перекласти.

Розмовник


Якщо Ви ніяк не можете запам’ятати переклад слова чи фрази, які потрібно вживати постійно, додайте їх у вибране, виділивши зірочкою. Тоді Ви зможете швидко отримати доступ до потрібних фраз з головного меню.

Переклад цілого сайту


Якщо ввести в поле перекладача адресу потрібного сайту, у вікні навпроти з'явиться посилання на сайт, перекладений на потрібну мову зі збереженням розмітки.

Переклад документів


Функція працює тільки у веб-версії перекладача. Потрібно натиснути на кнопку «Документи» і завантажити з комп’ютера файл у форматі docx, pdf, pptx или xlsx.

Переклад в режимі офлайн


Напевно Ви знаєте, що не обов’язково бути підключеним до Інтернету, щоб користуватися перекладачем. Але не забувайте попередньо завантажувати потрібні мови в пам’ять застосунку.

Сподіваємося, що ми розповіли Вам щось нове і ця інформація зробить Ваше життя трішечки простішим :)

Коментарі

0

Еще комментарии