0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

Спеціальні пропозиції до "Чорної п'ятниці" від "Макснет"!

Головна /

Новини

/

Спеціальні пропозиції до "Чорної п'ятниці" від "Макснет"!

Спеціальні пропозиції до "Чорної п'ятниці" від "Макснет"!

23.11.2022

Акція

Поділитися

Багато хто знає, що "свято розпродажів", відоме в Україні та в світі як "Чорна п'ятниця", щороку припадає на кінець листопада. Вважається, що цей термін пов'язаний із традиційним для США Днем подяки.

Вперше назву "Чорна п'ятниця" почали використовувати ще у 80-х роках минулого сторіччя з подачі американських поліцейських, яким щорічно на День подяки доводилось спостерігати на дорогах довжелезні затори, які виникали через те, що всі поспішали до родичів на святкування.

Згодом, вже у 90-х роках, термін "Чорна п'ятниця" став асоціюватися з торгівлею. Все тому, що доходи в той період вносили до бухгалтерських книг чорним чорнилом, а видатки — червоним. А оскільки завдяки знижкам до Дня подяки доходи торговельних компаній перевищували видатки, в бухгалтерських звітах переважав саме чорний колір — ось так пояснюється те, що п'ятницю охрестили "чорною".

Цьогоріч і ми не залишилися осторонь святкування "Чорної п'ятниці" та вирішили подякувати своїм клієнтам за вибір послуг нашої компанії. З цієї нагоди впродовж цілого тижня — з 23.11.2022 по 30.11.2022 — будуть діяти спеціальні умови:

  1. Бонус за участь у програмі лояльності "Рекомендуй Макснет" збільшений у 3 рази!

Всі абоненти Макснет можуть прийняти участь, порекомендувавши послуги компанії знайомим. А ми нарахуємо Вам бонус у вигляді 3-х місяців промокористування послугами замість 1-го.

Згенерувати своє реферальне посилання можна на сайті: referral.maxnet.ua.

  1. Для бізнес-клієнтів "Номер 0800" стає ще доступніший.

Протягом акційного періоду підключення послуги здійснюється лише за 1 грн, а красиві номери з категорій "Срібло" та "Золото" є можливість придбати зі знижкою 50%.

Поспішайте скористатися спеціальними пропозиціями та заощадити разом з нами! З будь-яких питань стосовно умов звертайтеся за номером телефону 0800-31-0700.

З повагою, команда “Макснет”