0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

Зміни у роботі компанії «Макснет» в зв’язку з епідеміологічною обстановкою

Головна /

Новини

/

Зміни у роботі компанії «Макснет» в зв’язку з епідеміологічною обстановкою

Зміни у роботі компанії «Макснет» в зв’язку з епідеміологічною обстановкою

20.03.2020

Інформація

Поділитися

Зміни у роботі компанії «Макснет» в зв’язку з епідеміологічною обстановкою

Шановні харків'яни!

Через введення ряду обмежень і заходів, пов'язаних з поширенням коронавіруса в Україні, компанія «Макснет» внесла відповідні зміни у політику роботи. Ці заходи прийняті в інтересах захисту здоров'я наших абонентів і співробітників. У першу чергу, для обмеження взаємодії та запобігання скупченню людей, ми тимчасово припинили роботу нашого центру обслуговування абонентів.

З усіх питань вас проконсультують за телефоном і в чаті оператори нашого сервісно-інформаційного центру. Разом із цим, всі співробітники компанії, які можуть виконувати обов'язки дистанційно, переведені на віддалений режим роботи.

Доступ до світових ресурсів інформації в умовах, що склалися, є гострою необхідністю. Ми усвідомлюємо рівень відповідальності та робимо все, що від нас залежить, щоб надавати послуги у штатному режимі.

Тому підключення та сервісне обслуговування абонентів не припиняється. Однак, з урахуванням ситуації, можуть бути коригування у графіку, тому просимо поставитися до цього з розумінням. Про всі зміни ми повідомляємо заздалегідь у телефонному режимі. З метою дотримання правил безпеки наші співробітники, які контактують з абонентами, використовують такі засоби:

  • респіратори для безпеки органів дихання, що відповідають вимогам захисту від інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом;
  • бахіли, які вже тривалий час застосовуються в роботі, для запобігання попадання у квартиру пилу з вулиці та технічних поверхів;
  • антисептичні засоби для обробки рук, поверхонь і обладнання, яке використовується в ході виконання робіт.
Кожен наш співробітник робить все, щоб перешкоджати поширенню вірусу. Одночасно ми продовжуємо прикладати максимум зусиль, щоб наші абоненти безпечно отримували якісний сервіс. Закликаємо вас слідувати вимогам МОЗ, не піддаватися паніці та дотримуватися правил гігієни. Будьте здорові і бережіть близьких!

З повагою, команда «Макснет»