0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

10 безкоштовних сервісів для конвертування PDF-файлів

Головна /

Блог

/

10 безкоштовних сервісів для конвертування PDF-файлів

10 безкоштовних сервісів для конвертування PDF-файлів

14.06.2024

Софт

348

Незважаючи на зручність користування документами в форматі PDF, доволі часто виникає потреба перетворювати їх на файли інших форматів. Тож ми підготували для вас добірку з десяти сервісів, якими можна безкоштовно користуватися для конвертування PDF-файлів.

1. iLovePDF

На цій універсальній платформі зібрані всі інструменти для роботи з PDF-файлами. Крім швидкого та зручного перетворення (у формати Word, Excel, PowerPoint, JPG), використання iLovePDF дозволяє об'єднувати, розділяти, стискати, повертати, розблоковувати та проставляти водяні знаки у PDF-документах.

2. Nitro PDF to Word

Ця програма для конвертування файлів у форматі PDF в інші підійде навіть початківцям. Використання Nitro PDF to Word дає змогу працювати з пакетом файлів одночасно, що прискорює процес. Готові файли надходять на вашу адресу електронної пошти, яку потрібно вказати.

Але безкоштовно користуватися Nitro PDF to Word можна лише протягом пробного періоду (2 тижні), а кількість конверсій на місяць обмежена 5-ма операціями.

3. Wondershare PDFElement

Безкоштовний застосунок для створення, редагування та підписання PDF-файлів. До того ж, сервіс здатен конвертувати PDF-файли з багатьма зображеннями. Сумісний з платформами MAC та Windows. Користувач може керувати кожним елементом (текстом, зображеннями тощо) конвертованого файлу: додати коментарі до будь-якої частини документа, дозволити комусь іншому переглянути та підписати його, поділитися з кимось.

Також сервіс пропонує деякі професійні налаштування. Наприклад, захист певних частин документа з метою обмеженого доступу до їхнього перегляду.

4. Solid Converter

Цей онлайн-конвертер PDF у Word здатен швидко працювати не тільки з великими PDF-файлами, а й з великим списком інших форматів. Має простий та зручний для навігації інтерфейс. Відмінно підходить для перетворення рукописних записів у Word. Але майте на увазі, що програма додає водяні знаки на готовий документ, а у пробній версії є обмеження багатьох функцій.

5. Hello PDF

Простий у використанні сервіс дозволяє швидко перетворювати зображення та тексти з PDF у Word і зберігати загальний макет оригінального документа. Здатен конвертувати один файл на високій швидкості. Дає змогу конвертувати навіть відскановані документи.

Серед недоліків Hello PDF: у вихідному файлі іноді спотворюються зображення, а в остаточному документі з'являються випадкові пробіли або розриви рядків. Також у програмі відсутня функція пакетного перетворення.

6. PDFMate PDF Converter

Сервіс дозволяє перетворювати PDF-файли (в тому числі відскановані) у Word, Text, EPUB, HTML, SWF та інші формати. Завдяки чітким інструкціям їм можуть користуватися навіть початківці.

Також у PDFMate PDF Converter можна додавати паролі для захисту документів, обмежувати доступ до перегляду, редагування та копіювання файлів. А ще у програмі доступне пакетне перетворення.

7. Small PDF

Онлайн-конвертер з простим і зрозумілим інтерфейсом. Для автоматичного перетворення у PDF достатньо перетягнути файл XLS, DOC, PPT, JPEG, PNG, BMP, TIFF або GIF у вікні завантаження. Також можна перетворити PDF в інші формати.

Конвертовані файли зберігаються в Dropbox або на Google Диску. Безкоштовна версія обмежена виконанням лише двох операцій на годину. Платна версія дозволяє користуватися сервісом без реклами, а також конвертувати декілька PDF-файлів одночасно.

8. Free Online OCR

Цей інструмент працює за принципом двоциклового перетворення: спочатку витягує текст із PDF-файлу, а потім перетворює його у документ Word. Після завершення операції ви отримуєте посилання, натискання на яке дозволяє завантажити новий файл.

Free Online OCR може конвертувати великі файли та чудово підходить для рукописних записів. Однак, при роботі з кольоровим фоном результат виявляється поганим: або замість тексту з'являються пробіли, або у вихідному файлі виникає розрив рядків. До того ж, у програмі відсутня функція пакетного перетворення.

9. PDF Hero

Цей застосунок особливо сподобається тим, хто шукає програму з величезною різноманітністю функцій. Конвертер доступний для скачування на всіх платформах, в тому числі на App Store та Google Play.

PDF Hero підтримує велику кількість форматів: Word, Excel, PPT, TXT. RTF, Open Office ODT, ODS, ODP, WPD, CDR, PostScript, HTML, PSD тощо.

10. PDF2Go

Універсальний сервіс із зрозумілим інтерфейсом для редагування та точного перетворення PDF у DOCX, ODT, TXT, RTF, EPUB, JPG, PNG, BMP, TIFF, GIF, SVG, презентації PPT та ODP. Дозволяє перетворювати навіть PDF із об’єднаних зображень у файл для редагування.

Серед інших функцій програми: сортування та видалення сторінок, зміна розміру аркуша, відновлення пошкодженого PDF. У безкоштовній версії є обмеження щодо розміру завантажених файлів та доступу до деяких функцій.

Також незручності додає поява великої кількості оголошень, позбавитися яких дозволяє підписка на платну версію.

Резюме

Щоб легко конвертувати файли з формату PDF в необхідні вам, пропонуємо самостійно протестувати описані нами інструменти та вибрати серед них той, який буде оптимальним для вирішення ваших завдань.

Коментарі

0

Еще комментарии