0800-31-0700 для нових абонентів
0800-31-0800 технічна підтримка

Модернізація мережі с. Липці

Головна /

Новини

/

Модернізація мережі с. Липці

Модернізація мережі с. Липці

21.10.2021

Інформація

Поділитися

У нас є приємна новина для жителів с. Липці.

Ми провели модернізацію мережі, завдяки чому у всіх діючих абонентів «Макснет» автоматично підвищилася швидкість без будь-яких змін тарифу і додаткових оплат. Також, звертаємо вашу увагу, що у вас є можливість підключити послугу Web TV на акційних умовах і зафіксувати знижену вартість абонплати на рік вперед.


Для абонентів, які раніше користувалися послугами «Макснет», але з яких-небудь причин зараз відключені, є можливість зробити перепідключення всього за 1 грн і скористатися поточними акційними пропозиціями. Більш того, діючі, колишні й нові абоненти компанії можуть підключитися/перепідключитися за технологією PON. Детальніше дізнатися про всі подробиці підключення і вигідні пропозиції можна за номерами телефону: 0800-31-0800, (057) 720-9-720.


Також ми розширили свою зону покриття. Тепер скористатися послугами «Макснет» можна не тільки на всій території с. Липці, а й в населених пунктах Борщова, Слобожанське, Руські Тишки й Черкаські Тишки. Якщо в цих населених пунктах проживають ваші знайомі, ви можете порекомендувати їм підключити «Макснет» на акційних умовах, щоб отримати для себе і друзів бонусні місяці користування нашими послугами, передбачені програмою лояльності «Рекомендуй Макснет».

З повагою, команда «Макснет»